Kristalbed

Het kristalbed combineert kleurentherapie met de helende werking van kristallen.

Het kristalbed is een instrument dat als kanaal voor helende energieën wordt gebruikt. De kleuren die door de kristallen schijnen, reinigen de chakra's en brengen deze in balans. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Kristalbedtherapie balanceert het energiesysteem van het lichaam en geeft nieuwe energie en diepe ontspanning.

Kristallen hebben een van de hoogste moleculaire structuren die in de natuur gevonden worden. Licht dat zich door een kristal verplaatst zal resoneren met de gestructureerde patronen van het kristal.Van water is bekend dat het een grote variëteit aan moleculaire structuren kan aannemen. Wanneer water goed georganiseerde en geometrisch gevormde moleculaire patronen vormt, worden de oppervlakte spanning en bindingseigenschappen vergroot. Dit is de pure staat van water zoals die gevonden kan worden in gezond celmateriaal. Ongeorganiseerde en niet geometrische structuren van watermoleculen worden gevonden in ongezonde cellen en kankercellen. Dit is een verklaring voor de helende werking van kristaltherapiën dat de goed gestructureerde vibratie die vanuit de kristallen resoneert, helpt met het organiseren van de watermoleculen in de lichaamscellen. 

Onder het kristalbed lig je op een Jade ver-infrarood deken. Jade is een unieke edelsteen die al meer dan 5000 jaar in China wordt gebruikt als een beschermende en geneeskrachtige steen, met een heilzame energetische waarde die de levensstroomversterkt en de hartchakra opent. Jade wordt door velen beschouwd als een beschermsteen van nieren, bijnieren, lever, hart, strottenhoofd, thymus en milt. De Jadesteen zendt ver-infrarood golven uit deze dringen tot wel 12 cm diep in het lichaam waar ze ligamenten en gewrichten bereiken. Dit bevordert de genezing van uw spieren en weke delen letsels.Deze infraroodwarmte helpt op celniveau de organen en lichaamsfuncties te (re)activeren en te verbeteren.

 

Een kristalbed-sessie:

- zorgt voor verbeterde Balans van je levensenergie

- stimuleert het ontwikkelen van je Spirituele bewustzijn

- maakt je chakra's schoon en zuiver wat doorwerkt op alle lagen van je zijn

- heeft een positieve invloed op je cellen en communicatie tussen je cellen, 

- zorgt ervoor dat negatieve emoties losgelaten en vervangen kunnen worden door positiviteit

- harmoniseert je chakra's en geeft innerlijke rust

- voorkomt dat een 'oude ongezonde leefconditie" vastgehouden wordt

- het zelfhelende vermogen van het lichaam neemt toe en wordt verder geactiveerd