Vacuslim

Een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding

De Vacuslim zorgt voor een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding op buik, billen en dijen. De Vacuslim behandelt met succes lymfatische en veneuze problemen. De cellulite wordt minder. Het resultaat is een gladde en strakke huid.

Air-Wave massagegordel 

De speciale air-wave massagegordel zorgt voor perfecte afsluiting waardoor de buikzone wordt verstevigd. De positieve en negatieve atmosferische druk bevorderen de microcirculatie. De negatieve druk verbetert de aanvoer van de voedingsstoffen en zuurstof. De positieve druk zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen. Deze combinatie optimaliseert de zuurtegraad van het weefsel. De vibratietherapie in de Vacuslim stimuleert de perifere zenuwvezels, de spieren en het huidweefsel door middel van korte elektrische impulsen van verschillende frequenties. Het lichaam gebruikt de microstroomenergie om de eigen energieproductie op te voeren en de celcommunicatie te verbeteren.

De waarden en frequentie van de onder- en bovendruk zijn zodanig ingesteld dat zij een positief voordeel leveren ten aanzien van vetafbraak, lymfatische en veneuze problemen én veilig zijn t.o.v. incontinentie, broze haarvaatjes en verzwakte sluitspieren. 

Tijdens de negatieve drukfase zetten de perifere bloedvaten in de huid uit. Zuurstofrijk bloed vloeit via de haarvaatjes naar het weefsel.  De altenerende fasen van onderdruk en normale druk zorgen ervoor dat de lymfebanen bij normale druk als het ware worden samengeperst waardoor de inhoud beter wordt afgevoerd. Dit verbetert eveneens de microcirculatie. De vibratietherapie van de Vacuslim is gebaseerd op het kantelmechanisme waardoor de verticale trillingen van de plaat worden omgezet in het lichaam en deze de trillingen absorbeert in de vorm van energie voor een efficiëntere celstofwisseling. Deze specifiek gedoseerde vibraties hebben positieve effecten op verschillende delen van het lichaam.

Waar is de Vacuslim o.a. voor geschikt?

  • Bekkenbodem training/rugtraining.
  • Voorbereiding op grote fysieke inspanningen, denk aan hardlopen, golfen, voetballen.
  • Musculaire insufficiëntie in voeten, benen en rug.
  • Spierspanningsproblemen in de rug.
  • Revalidatie na immobiliteit.
  • Goed voor: vermoeide benen, anti-cellulite en een betere bloedcirculatie.

Meer informatie over de Vacuslim? Neem gerust eens contact met ons op.